Lessen

Onze club kan u een uitgebreid pakket aan tennislessen aanbieden, dit zowel in de zomer als de winter, hetzij in groep hetzij individueel.

Voor meer details, klik hieronder op 1 van de getoonde lespakketten (pictogram of titeltekst).

  Lentelessen volwassenen

Vanaf 1e week na de paasvakantie starten onze lentelessen gedurende een periode van 8 weken, waarop u zich vanaf 13 maart kan inschrijven.
Er wordt in groepen van max. 4 personen les gegeven, dit gedurende 8 opeenvolgende maandagen of woensdag. Elke les duurt 1 uur.

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier in het clubhuis. Meer info: info@tczelem.be

  Winterlessen volwassenen

Begin oktober starten onze winterlessen op zondag, waarop u zich vanaf september kan inschrijven.
Er wordt in groepen van max. 4 personen les gegeven, dit gedurende 20 opeenvolgende zondagen, met uitzondering van mogelijks samenvallende feestdagen. De lessen worden verdeeld over 10 lesweken vóór en 10 na Kerstmis.

Meer info: info@tczelem.be. Wij bezorgen u dan tijdig de nodige info mbt de inschrijvingsprocedure en de exacte kostprijs.

  Start 2 tennis

Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen, met een lessenreeks, aangepast materiaal en plezierige speelmomenten. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!

woensdag 5 april is er een gratis proefles. Nadien kan U inschrijven voor de lessenreeks van 8 lessen. Deze lessen gaan door op maandag of woensdag.

Voor meer info, neem contact op met Jens ( jensvandevenne@hotmail.com, 0474 25 87 13 ) of volg de aankondigingen in onze kalender.

  Groepslessen jeugd

Zoals in vele sporttakken en -clubs hangt succes en de hiermee gepaard gaande ontdekking van talent en benutting van groeipotentieel af van een goede jeugdwerking.

Onze club biedt u daarom een sterk gevarieerd lessenpakket aan waarbij uw kind maximaal begeleid wordt in het beoefenen van zijn of haar geliefde sport.

In de sectie jeugd vindt u meer informatie met betrekking tot de aangeboden formules en trajecten.

 

  Privélessen

Gedurende het ganse jaar kan u ook opteren om bij een van onze lesgevers individueel les te volgen.

De kostprijs hiervoor varieert van lesgever tot lesgever en diens kwalificaties. Gelieve u te richten tot het clubhuis voor meer informatie.

Snel en acuraat leren tennissen ?